Biztosítással a szélsőséges időjárással szemben

Viharkár ellen kössön Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást | E-Otthonbiztositas.Hu

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy sajnos Magyarországot is érinti a klímaváltozás.

Az elmúlt 120 évben harmadával csökkent a fagyos napok száma hazánkban, gyakoribbá és intenzívebbé váltak a szélviharok, csapadékszélsőségek és hőhullámok. Az átlaghőmérséklet is tovább növekszik, leginkább nyáron és ősszel.

A szélsőséges időjárás komoly károkat okozhat, így javasoljuk, hogy ezeket a károkat, lehetőleg előzze meg, a saját és családja biztonsága érdekében.

A kiszámíthatatlan időjárásnak és a jövőben bekövetkező szélsőséges időjárási eseményeknek szerteágazó hatásai lehetnek gazdasági, társadalmi és egyéni szinten is. A környezetünkért számos módon tehetünk, de emellett kulcsfontosságú az alkalmazkodás is, és ahol lehet, érdemes biztosítással is felkészülni a károk enyhítésére, önmagunk, családunk, illetve vagyontárgyaink védelmére. 

Kalkuláljon a kockázatokkal, és kösse meg biztosítását mielőbb online, kényelmesen, díjösszehasonlító oldalunk segítségével: E-Otthonbztositas.Hu vagy hívja kollégáinkat a +36-1/585-8888 telefonszámon.

 

Az Eurorisk csapata egész évben azon dolgozik, hogy az Ön biztonsága teljeskörűen védve legyen. Ránk mindig számíthat!Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2022.05.19
PoweredBy: SK Trend Kft